1. Hjem
  2. Arkitekttjenester

Arkitekttjenester

Har du den perfekte tomta, men sliter med å finne drømmehuset i katalogen? Det trenger du heller ikke. Idéhus tegner og bygger nemlig akkurat det huset du alltid har drømt om.

 

Visste du at vi hjelper deg med alle deler av byggeprosessen, fra idé og tegning til nøkkelferdig hjem? Vi kan både tegne hus fra grunnen og tilpasse eksisterende prospekter, i tillegg til ferdighusene du finner i katalogene våre.

 

Få alt på ett sted – nær deg

Hos våre nær 75 forhandlere sitter dyktige folk klare til å bygge ditt drømmehus – der hvor du er. De gir deg kyndig hjelp med alt fra arkitekttegninger, tomtebefaring, kalkulering av kostnader og søknadsprosess til den faktiske byggingen av huset – alt samlet på ett sted. Slik slipper du store ekstrautgifter og unødvendig tidsbruk. Pengene kan du heller legge i kjøkkeninnredningen du alltid har ønsket deg, eller hva med 10 ekstra kvadratmeter?

 

Tilpass boligen til deg, ikke omvendt

Med mer enn 40 års erfaring som husleverandør vet vi at kundene har ulik smak og forskjellige behov. Vi legger derfor stor vekt på å tegne hus tilpasset slik du vil ha det. Vi lytter til dine ønsker og forventninger, og holder en trygg og tett dialog gjennom hele prosessen.

Hos oss får du tilpasset boligen i både form, funksjon og stil. Funkis, moderne eller klassisk? Flatt tak, store vinduer eller funksjonelt for storfamilien? Spørsmålene er mange. Idéhus hjelper deg med å finne svarene.

Ønsker du mer informasjon om våre arkitekttjenester? Bruk gjerne kontaktskjema under kontakt.

Klikk her

 

Idehus arkitekter

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.